Monday, June 27, 2011

LOVE THIS DATE~~ 26 JUNE ~~

waa... lme xupdte blog.. huhu..

Nak taw x npe aq ske tarikh 26 June ni coz its my special date wat aq n si dia krane mmiliki trikh besday yg sme.. waa... 26 June is the great date that i ever have tp xpat smbot sme2 coz si dia tgah brcti laaa.. huhu.. ade yg ckap beruntungla besday sme ngn bf.. aq ckap kbtolan je tu.. mngkin ni kbtolan tp kbtolan ini mngkin satu pertemuan wat aq n dia.. heeee.. lovelovelove... LOVE U AA.. ^,^ i miss u so damn much.. ngee~~


Saturday, June 4, 2011

2 ceRitEra ciNta berLainaN meMpunyAi makSud 1 pEngorbAnaN

~~CERITA PERTAMA~~

Ni lah cinta.. ade seorang perempuan buta.
Semua orang bencikan die.. Kecuali kekasihnya..
Perempuan itu selalu berkata, "saya akan mengahwini awak kalau saya boleh melihat"..
Satu hari ada orang dermakan mata kepada perempuan itu...
Akhirnya dpat juga perempuan tu melihat.. Tapi apabila dia melihat kekasihnya,
Dia merasa sungguh terkejut kerana kekasihnya juga buta..
Kekasihnya bertanya, "sudikah awak berkahwin dengan saya?".
Perempuan tersebut menolak.. Kekasihnya hanya tersenyum dan pergi sambil berkata,
"Tolong jaga mata saya baik-baik"






~~CERITA KEDUA~~

Dulu ada seekor burung yang sukakan mawar putih..
Tapi mawar putih tak sukakan burung tersebut..
MAwar putih pernah berkata yang dia hanya sukakan burung bila
dia berubah menjadi mawar merah.. Lalu burung pom terus lukakan badannya..
dan kenakan darahnya pada mawar putih itu.. Mawar putih bertukar menjadi merah
dan telah sayang kepada burung itu... akan tetapi burung itu sudah tak bernyawa lagi.. Mawar putih menyesal tetapi penyesalannya tiada guna kerana burung itu sudah tiada lagi bersamanya..








**cerita ni aq amik masa time aq skolah dlo.. :)